Psykolog Eva Kirketerp

Enhver krise rummer potentialet til udvikling

Jeg er født i 1980, uddannet psykolog (Cand.Psych) fra Århus Universitet i 2007 og siden uddannet som specialpsykolog i Børne- og Ungdomspsykiatri i 2017.

Som Specialpsykolog i Børne- og Ungdomspsykiatri er jeg blandt andet kvalificeret til at udrede, diagnosticere og behandle psykiske lidelser hos børn og unge.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet, medlem af Dansk Psykologforening, og følger de Etiske principper for Nordiske Psykologer, og arbejder i fortrolighed.

Min psykologiske erfaring er bred, og spænder over både familier, børn, voksne, børne- og ungdomspsykiatri, oligofrenipsykiatri, almen psykiatri, samt organisationer og erhvervsliv.  

Jeg har været aktiv i forskellige faglige sammenhænge, blandt andet som tidligere tillidsmand i børne og ungdomspsykiatrien, tdl. næstformand i Sektionen af Specialpsykologer i Psykiatri og Børne- og Ungdomspsykiatri under Dansk Psykologforening, ligesom jeg har været tilknyttet Psykologisk Institut på Aarhus Universitet som ekstern lektor.

Jeg holder mig løbende opdateret i forhold til såvel behandling som udredning - med henblik på at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet. Således er jeg certificeret i et bredt testbatteri og ajour med behandling i forhold til en række forskellige tilstande, og jeg bl.a. har taget en 2-årig mentaliseringsbaseret terapeutisk efteruddannelse og en efteruddannelse i klinisk hypnoterapi. De forskellige metoder og tilgange hjælper mig med at skræddersy behandlingen til den enkelte patient.

Psykologtitlen er en beskyttet titel og er derfor også din garanti for en teoretisk relevant baggrund og anvendelse af metoder, der er videnskabeligt anerkendte.

Jeg samarbejder med en håndfuld dygtige kolleger, såfremt opgaven kræver tværfaglighed. F.eks. inddrages en dygtig speciallæge ungdomspsykiatri, specialpædagog eller socialrådgiver ved behov. I klinikken har jeg bl.a. et fast samarbejde med Speciallæge i Børne og Ungdomspsykiatri Tina Rask Elmholdt, Specialpsykolog i Børne og Ungdomspsykiatri Clea Thastum og Børneneuropsykolog Karin Engholdt Sejersen. 

Hvis du ønsker at vide mere, så kontakt mig gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

"Jeg vil ikke tøve et sekund med at give Eva Kirketerp min varmeste anbefaling. Eva er bare rigtig dygtig! Set ud fra et fagligt synspunkt er hun en yderst kompetent psykolog, med en kæmpemæssig viden om psykologi og psykiatri"
 Dorte Eifer, kursusansvarlig, Center for Oligofrenipsykiatri