Psykolog Eva Kirketerp

Enhver krise rummer potentialet til udvikling

Jeg er født i 1980, uddannet Cand.Psych. fra Århus Universitet i 2007 og Specialpsykolog i Børne- og Ungdomspsykiatri i 2017.

Som Specialpsykolog i Børne- og Ungdomspsykiatri er jeg blandt andet kvalificeret til at udrede, diagnosticere og behandle alle psykiske lidelser hos børn og unge.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet, medlem af Dansk Psykologforening, og følger de Etiske principper for Nordiske Psykologer, og arbejder i fortrolighed.

Min psykologiske erfaring er bred, og spænder over både familier, børn, voksne, oligofrenipsykiatri, almen psykiatri, samt organisationer og erhvervsliv.  

Jeg holder mig løbende opdateret i forhold til såvel behandling som udredning - med henblik på at kunne tilbyde den bedst mulige kvalitet. Således er jeg certificeret i et bredt testbatteri og ajour med behandling i forhold til en række forskellige tilstande.

Psykologtitlen er en beskyttet titel og er derfor også din garanti for en teoretisk relevant baggrund og anvendelse af metoder, der er videnskabeligt anerkendte.

Jeg samarbejder med en håndfuld dygtige kolleger, såfremt opgaven kræver tværfaglighed. F.eks. inddrages en speciallæge i børne- og ungdompsykiatri, specialpædagog eller socialrådgiver ved behov.

Hvis du ønsker at vide mere, så kontakt mig gerne på telefon 2099 0166, eller se mit CV.

"Jeg vil ikke tøve et sekund med at give Eva Kirketerp min varmeste anbefaling. Eva er bare rigtig dygtig! Set ud fra et fagligt synspunkt er hun en yderst kompetent psykolog, med en kæmpemæssig viden om psykologi og psykiatri"
 Dorte Eifer, kursusansvarlig, Center for Oligofrenipsykiatri